Lunchen
Lunchen bij Restaurant 1487 is mogelijk van donderdag tot en met zondag.
Naast onze lunchgerechten is het ook mogelijk om 's middags te genieten van ons chefsmenu en à la carte gerechten.

Lunchgerechten
Op brood geserveerd
Eggs benedict paling – €18
Op briochebrood met Hollandaise en haringkaviaar
Ribeye – €19
Truffelmayonaise, oude geitenkaas en Tomberries
Gepofte pompoen – €15
Macadamia, bloemkool en Pöälke van Köning
Met brood geserveerd
Bisque – €19
Schaaldierensoep met coquille en gamba.
Salade Krab en tonijn – €18
Sojabonen en Granny Smith
Salade gekonfijte eendenbout – €19
Walnoten, knolselderij en paddenstoelen
Gebakken eendenlever + €6,5
Salade koolraap – €15
Bereidingen van zoete aardappel, dragon en vinaigrette van soja
Chefsmenu
Het is ook mogelijk te lunchen binnen een korter tijdsbestek met 2 gerechten uit het Chefsmenu.
Onze gerechten worden standaard geserveerd met een amuse en boerenbrood.
Hollandse garnaal
Gerookte claresse, komkommer en groene appel
Flat Iron steak
Met stoof van sukade, prei en jus met lavas
Rode biet
Sabayon van bergamot en ijs van zoethout
2 gangen chefsmenu – €37
Hollandse garnaal, Flat Iron steak
3 gangen chefsmenu – €45
Hollandse garnaal, Flat Iron steak, rode biet
Chefsmenu vegetarisch
Koolraap
Bereidingen van zoete aardappel, dragon en vinaigrette van soja
Bloemkool
Polenta, miso beurre blanc en hand van Buddha
Suikerbrood
Chai tea, Jersey melk en ijs van honing
2 gangen vegetarisch chefsmenu – €37
Koolraap, bloemkool
3 gangen vegetarisch chefsmenu – €45
Koolraap, bloemkool, suikerbrood