Lunchen

Lunchen bij Restaurant 1487 is mogelijk van donderdag tot en met zondag.

Naast onze lunchgerechten is het ook mogelijk om 's middags te genieten van ons chefsmenu en à la carte gerechten.

 

Lunchgerechten

Op brood geserveerd

Eggs benedict paling – €18

Op briochebrood met Hollandaise en haringkaviaar

Ribeye – €19

Truffelmayonaise, oude geitenkaas en Tomberries

Gepofte pompoen – €15

Macadamia, bloemkool en Pöälke van Köning 

Met brood geserveerd

Bisque – €19

Schaaldierensoep met coquille en gamba. 

Salade Krab en tonijn – €18

Sojabonen en Granny Smith

Salade gekonfijte eendenbout – €19

Walnoten, knolselderij en paddenstoelen
Gebakken eendenlever + €6,5

Salade koolraap – €15

Bereidingen van zoete aardappel, dragon en vinaigrette van soja

 

Chefsmenu

Het is ook mogelijk te lunchen binnen een korter tijdsbestek met 2 gerechten uit het Chefsmenu.

Onze gerechten worden standaard geserveerd met een amuse en boerenbrood.

 

Hollandse garnaal
Gerookte claresse, komkommer en groene appel

Flat Iron steak
Met stoof van sukade, prei en jus met lavas

Rode biet
Sabayon van bergamot en ijs van zoethout

2 gangen chefsmenu – €37

Hollandse garnaal, Flat Iron steak

3 gangen chefsmenu – €45

Hollandse garnaal, Flat Iron steak, rode biet

 

 

Chefsmenu vegetarisch

 

Koolraap
Bereidingen van zoete aardappel, dragon en vinaigrette van soja

Bloemkool
Polenta, miso beurre blanc en hand van Buddha

Suikerbrood
Chai tea, Jersey melk en ijs van honing

2 gangen vegetarisch chefsmenu – €37

Koolraap, bloemkool

3 gangen vegetarisch chefsmenu – €45

Koolraap, bloemkool, suikerbrood