Chefsmenu 1487
Hollandse garnaal
Gerookte claresse, komkommer en groene appel
Coquille
Bereidingen van wortel, kataifi en pistache
Ravioli
Sjalot van de barbecue, pompoen en saus van Parmezaan
Buikspek
Hoisinsaus, zwarte bonen crème en bosui
Flat Iron steak
Met stoof van sukade, prei en jus met lavas
Hazelnoot
Tartelette met gepocheerde peer, hangop van crème fraîche en ijs van hazelnoot
3 gangen chefsmenu – €45
Hollandse garnaal, Flat Iron steak, hazelnoot
4 gangen chefsmenu – €55
Hollandse garnaal, buikspek, Flat Iron steak, hazelnoot
5 gangen chefsmenu – €65
Hollandse garnaal, ravioli, buikspek, Flat Iron steak, hazelnoot
6 gangen chefsmenu – €75
Hollandse garnaal, ravioli, coquille, buikspek, Flat Iron steak, hazelnoot
Chefsmenu 1487 vegetarisch
Koolraap
Bereidingen van zoete aardappel, dragon en vinaigrette van soja
Knolselderij
Truffel en créme brûlée van Epoisses
Ravioli
Sjalot van de barbecque, pompoen en saus van Parmezaan
Spitskool
Sereh, pinda en saus van kokos en Thaise curry
Bloemkool
Polenta, miso beurre blanc en hand van Buddha
Rode biet
Sabayon van bergamot en ijs van zoethout
3 gangen chefsmenu vegetarisch – €45
Koolraap, bloemkool, rode biet
4 gangen chefsmenu vegetarisch – €55
Koolraap, knolselderij, bloemkool, rode biet
5 gangen chefsmenu vegetarisch – €65
Koolraap, knolselderij, ravioli, bloemkool, rode biet
6 gangen chefsmenu vegetarisch – €75
Koolraap, knolselderij, ravioli, spitskool, bloemkool, rode biet
A la Carte
Koude voorgerechten
Kabeljauw – €18
In nori gerold met gepofte ui en yuzu ponzu
Steak tartaar – €18
Met Zeeuwse oester, eidooier en Parmezaan
Tataki diamanthaas – €18
Oosterse groenten, sambai, wasabi en citrus
Koolraap (V) – €15
Bereidingen van zoete aardappel, dragon en vinaigrette van soja
Warme voorgerechten / tussengerechten
Paling – €16
62 graden eidooier, haringkaviaar en beurre blanc
Gebakken eendenlever – €17
Op een wentelteefje met kweepeer en jus van gember
Ravioli (V) – €15
Sjalot van de barbecue, pompoen en saus van Parmezaan
Hoofdgerechten
Skrei – €32
Venkel tarte tartin, spruiten en saus van Noilly Prat
Met halve kreeft + €14
Lam – €36
Rumpsteak, Nudja mousseline, spinazie crème en eigen jus
Flat Iron steak – €34
Met stoof van sukade, bereidingen van prei en jus met lavas
Arancini (V) – €27
Siciliaanse risotto met Pecorino en pomodori
Nagerechten
Hazelnoot – €12
Tartelette met gepocheerde peer, hangop van crème fraîche en ijs van hazelnoot
Rode biet – €12
Sabayon van bergamot en ijs van zoethout
Kazen – €16,50
Selectie van onze fromager, kies zelf uw kazen van de wagen
Om mee te beginnen
Charcuterie – €9
Taggiasche olijven
Sardines Ortiz – €9
Pikant gemarineerd
Zeeuwse oester – €4,5
Per stuk, klassiek garnituur
Zeeuwse oester – €6,5
Per stuk, bereiding van de chef
Burrata truffel (V) – €9
Krokant van Ciabatta
Menuwensen
Wij houden graag rekening met uw allergieën en/of (di)eetwensen, gelieve dit bij de reservering te vermelden. Onze veganistische gasten vragen wij om hun wensen uiterlijk een dag van te voren kenbaar te maken, zo kunnen wij optimaal rekening houden met uw wensen.
Vanaf 7 personen serveren wij uitsluitend een menu per tafel.