Chefsmenu 1487

Hollandse garnaal

Gerookte claresse, komkommer en groene appel

Coquille

Bereidingen van wortel, kataifi en pistache

Ravioli

Sjalot van de barbecue, pompoen en saus van Parmezaan

Buikspek

Hoisinsaus, zwarte bonen crème en bosui

Flat Iron steak

Met stoof van sukade, prei en jus met lavas

Hazelnoot

Tartelette met gepocheerde peer, hangop van crème fraîche en ijs van hazelnoot

3 gangen chefsmenu – €45

Hollandse garnaal, Flat Iron steak, hazelnoot

4 gangen chefsmenu – €55

Hollandse garnaal, buikspek, Flat Iron steak, hazelnoot

5 gangen chefsmenu – €65

Hollandse garnaal, ravioli, buikspek, Flat Iron steak, hazelnoot

6 gangen chefsmenu – €75

Hollandse garnaal, ravioli, coquille, buikspek, Flat Iron steak, hazelnoot



Chefsmenu 1487 vegetarisch

Koolraap

Bereidingen van zoete aardappel, dragon en vinaigrette van soja

Knolselderij

Truffel en créme brûlée van Epoisses

Ravioli

Sjalot van de barbecque, pompoen en saus van Parmezaan

Spitskool

Sereh, pinda en saus van kokos en Thaise curry

Bloemkool

Polenta, miso beurre blanc en hand van Buddha

Rode biet

Sabayon van bergamot en ijs van zoethout

3 gangen chefsmenu vegetarisch – €45

Koolraap, bloemkool, rode biet

4 gangen chefsmenu vegetarisch – €55

Koolraap, knolselderij, bloemkool, rode biet

5 gangen chefsmenu vegetarisch – €65

Koolraap, knolselderij, ravioli, bloemkool, rode biet

6 gangen chefsmenu vegetarisch – €75

Koolraap, knolselderij, ravioli, spitskool, bloemkool, rode biet



A la Carte

Koude voorgerechten

Kabeljauw – €18

In nori gerold met gepofte ui en yuzu ponzu

Steak tartaar – €18

Met Zeeuwse oester, eidooier en Parmezaan

Tataki diamanthaas – €18

Oosterse groenten, sambai, wasabi en citrus

Koolraap (V) – €15

Bereidingen van zoete aardappel, dragon en vinaigrette van soja

Warme voorgerechten / tussengerechten

Paling – €16

62 graden eidooier, haringkaviaar en beurre blanc

Gebakken eendenlever – €17

Op een wentelteefje met kweepeer en jus van gember

Ravioli (V) – €15

Sjalot van de barbecue, pompoen en saus van Parmezaan

Hoofdgerechten

Skrei – €32

Venkel tarte tartin, spruiten en saus van Noilly Prat
Met halve kreeft + €14

Lam – €36

Rumpsteak, Nudja mousseline, spinazie crème en eigen jus

Flat Iron steak – €34

Met stoof van sukade, bereidingen van prei en jus met lavas

Arancini (V) – €27

Siciliaanse risotto met Pecorino en pomodori

Nagerechten

Hazelnoot – €12

Tartelette met gepocheerde peer, hangop van crème fraîche en ijs van hazelnoot

Rode biet – €12

Sabayon van bergamot en ijs van zoethout

Kazen – €16,50

Selectie van onze fromager, kies zelf uw kazen van de wagen


Om mee te beginnen

Charcuterie – €9

Taggiasche olijven

Sardines Ortiz – €9

Pikant gemarineerd

Zeeuwse oester – €4,5

Per stuk, klassiek garnituur

Zeeuwse oester – €6,5

Per stuk, bereiding van de chef

Burrata truffel (V) – €9

Krokant van Ciabatta


 

 

Menuwensen

Wij houden graag rekening met uw allergieën en/of (di)eetwensen, gelieve dit bij de reservering te vermelden. Onze veganistische gasten vragen wij om hun wensen uiterlijk een dag van te voren kenbaar te maken, zo kunnen wij optimaal rekening houden met uw wensen.

Vanaf 7 personen serveren wij uitsluitend een menu per tafel