Chefsmenu 1487

Schelvis Grapefruit | gezouten citroen | Thaise basilicum

Coquille Wortel | kataifi | pistache

Aardappel Paarse zoete aardappel | zilte groenten | daslook

Buikspek Hoisin | zwarte bonen crème | bosui

Lam Hollandse asperge | spinazie | Nudja mousseline

Aardbei Cheesecake cremeux | zuring | ijs van miso

3 gangen keuzemenu – €39,5

4 gangen chefsmenu – €55

Schelvis ~ buikspek ~ lam ~ aardbei

5 gangen chefsmenu – €65

Schelvis ~ aardappel ~ buikspek ~ lam ~ aardbei

6 gangen chefsmenu – €75

Schelvis ~ aardappel ~ coquille ~ buikspek ~ lam ~ aardbei

Liever een menu met enkel vis of vlees? Geef dit aan bij uw reservering en we houden graag rekening met uw wensen!



Chefsmenu 1487 vegetarisch

Tijgertomaat Tomatenmarmelade | citroenmelisse | ijs van verjus

Knolselderij Truffel | crème brûlée van Époisses

Aardappel Paarse zoete aardappel | zilte groenten | daslook

Ravioli Sjalot van de barbecue | cevennen ui | saus van Parmezaan

Bloemkool Polenta | miso beurre blanc | Kaffir limoen

Hazelnoot Gepocheerde peer | crème fraîche | ijs van hazelnoot

3 gangen chefsmenu vegetarisch – €39,5

Tijgertomaat ~ bloemkool ~ hazelnoot

4 gangen chefsmenu vegetarisch – €55

Tijgertomaat ~ knolselderij ~ bloemkool ~ hazelnoot

5 gangen chefsmenu vegetarisch – €65

Tijgertomaat ~ knolselderij ~ aardappel ~ bloemkool ~ hazelnoot

6 gangen chefsmenu vegetarisch – €75

Tijgertomaat ~ knolselderij ~ aardappel ~ ravioli ~ bloemkool ~ hazelnoot



A la Carte

Koude voorgerechten

Schelvis – €17

Grapefruit | gezouten citroen | Thaise basilicum

Steak tartaar – €16

Chorizo | paprika | Parmezaan

Tataki diamanthaas – €17

Oosterse groenten | wasabi | citrus

Tijgertomaat (V) – €15

Tomatenmarmelade | citroenmelisse | ijs van verjus

Warme voorgerechten / tussengerechten

Paling – €16

62 graden eidooier | haringkaviaar | beurre blanc

Coquille – €18

Wortel | kataifi |pistache

Eendenlever – €17

Wentelteefje | kweepeer | jus van gember

Aardappel (V) – €15

Paarse zoete aardappel | zilte groenten | daslook

Hoofdgerechten

Zeewolf – €32

Coeur de Boeuf tomaat | brandade | saus van langoustine 
Met halve kreeft + €14

Lam – €34

Hollandse asperge | spinazie | Nudja mousseline

Flat Iron steak – €32

Stoof van sukade | koolraap | jus met lavas

Arancini (V) – €27

Siciliaanse risotto | Pecorino | gepofte paprika 

Nagerechten

Aardbei – €12

Cheesecake cremeux | zuring | ijs van miso

Hazelnoot – €12

Gepocheerde peer | crème fraîche | ijs van hazelnoot

Kazen – €16,50

Selectie van onze fromager | kies zelf uw kazen van de wagen


Menuwensen

Wij houden graag rekening met uw allergieën en/of (di)eetwensen, gelieve dit bij de reservering te vermelden. Onze veganistische gasten vragen wij om hun wensen uiterlijk een dag van te voren kenbaar te maken, zo kunnen wij optimaal rekening houden met uw wensen.

Vanaf 7 personen serveren wij uitsluitend een menu per tafel