Chefsmenu 1487
Schelvis Grapefruit | gezouten citroen | Thaise basilicum
Coquille Wortel | kataifi | pistache
Aardappel Paarse zoete aardappel | zilte groenten | daslook
Buikspek Hoisin | zwarte bonen crème | bosui
Lam Hollandse asperge | spinazie | Nudja mousseline
Aardbei Cheesecake cremeux | zuring | ijs van miso
3 gangen keuzemenu – €39,5
4 gangen chefsmenu – €55
Schelvis ~ buikspek ~ lam ~ aardbei
5 gangen chefsmenu – €65
Schelvis ~ aardappel ~ buikspek ~ lam ~ aardbei
6 gangen chefsmenu – €75
Schelvis ~ aardappel ~ coquille ~ buikspek ~ lam ~ aardbei
Liever een menu met enkel vis of vlees? Geef dit aan bij uw reservering en we houden graag rekening met uw wensen!
Chefsmenu 1487 vegetarisch
Tijgertomaat Tomatenmarmelade | citroenmelisse | ijs van verjus
Knolselderij Truffel | crème brûlée van Époisses
Aardappel Paarse zoete aardappel | zilte groenten | daslook
Ravioli Sjalot van de barbecue | cevennen ui | saus van Parmezaan
Bloemkool Polenta | miso beurre blanc | Kaffir limoen
Hazelnoot Gepocheerde peer | crème fraîche | ijs van hazelnoot
3 gangen chefsmenu vegetarisch – €39,5
Tijgertomaat ~ bloemkool ~ hazelnoot
4 gangen chefsmenu vegetarisch – €55
Tijgertomaat ~ knolselderij ~ bloemkool ~ hazelnoot
5 gangen chefsmenu vegetarisch – €65
Tijgertomaat ~ knolselderij ~ aardappel ~ bloemkool ~ hazelnoot
6 gangen chefsmenu vegetarisch – €75
Tijgertomaat ~ knolselderij ~ aardappel ~ ravioli ~ bloemkool ~ hazelnoot
A la Carte
Koude voorgerechten
Schelvis – €17
Grapefruit | gezouten citroen | Thaise basilicum
Steak tartaar – €16
Chorizo | paprika | Parmezaan
Tataki diamanthaas – €17
Oosterse groenten | wasabi | citrus
Tijgertomaat (V) – €15
Tomatenmarmelade | citroenmelisse | ijs van verjus
Warme voorgerechten / tussengerechten
Paling – €16
62 graden eidooier | haringkaviaar | beurre blanc
Coquille – €18
Wortel | kataifi |pistache
Eendenlever – €17
Wentelteefje | kweepeer | jus van gember
Aardappel (V) – €15
Paarse zoete aardappel | zilte groenten | daslook
Hoofdgerechten
Zeewolf – €32
Coeur de Boeuf tomaat | brandade | saus van langoustine
Met halve kreeft + €14
Lam – €34
Hollandse asperge | spinazie | Nudja mousseline
Flat Iron steak – €32
Stoof van sukade | koolraap | jus met lavas
Arancini (V) – €27
Siciliaanse risotto | Pecorino | gepofte paprika
Nagerechten
Aardbei – €12
Cheesecake cremeux | zuring | ijs van miso
Hazelnoot – €12
Gepocheerde peer | crème fraîche | ijs van hazelnoot
Kazen – €16,50
Selectie van onze fromager | kies zelf uw kazen van de wagen
Menuwensen
Wij houden graag rekening met uw allergieën en/of (di)eetwensen, gelieve dit bij de reservering te vermelden. Onze veganistische gasten vragen wij om hun wensen uiterlijk een dag van te voren kenbaar te maken, zo kunnen wij optimaal rekening houden met uw wensen.
Vanaf 7 personen serveren wij uitsluitend een menu per tafel.