Onze chef Jarno

Jarno is geboren en getogen in Zevenaar. Toen hij 7 jaar oud was wist hij het al zeker: ‘Ik wil kok worden!’.

Zo gezegd, zo gedaan, 18 jaar later en in diverse restaurants op elk niveau gewerkt te hebben, is hij zover om zijn eigen signatuur te gaan koken. Versheid en kwaliteit van de producten waarmee hij werkt staan hoog in het vaandel.

”Vanuit onze open keuken proberen mijn team en ik uw smaakpapillen te prikkelen en u mee te nemen in ‘onze’ beste gastronomische beleving. Ik waardeer de klassiekers, maar ben altijd opzoek naar vernieuwing en nieuwe smaakcombinaties. Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen in Restaurant 1487!”


Onze maître-sommelier Koen

Gastvrijheid is er bij Koen met de culinaire paplepel ingegoten. Mede doordat zijn beide ouders uit de horeca komen, wist hij al heel jong dat hij in dit prachtige horeca vak wilde gaan werken.

Na het afronden van de hotelschool heeft hij zich verder ontwikkeld in een aantal mooie restaurants van hoog culinair niveau. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in wijn-spijs en meerdere sommelier studies afgerond.

‘’Gastvrijheid is gasten thuis laten voelen vanaf het allereerste moment. Met ons team gaan we elke dag voor hetzelfde doel, gasten culinair verrassen in een ongedwongen sfeer. Dat kan zijn met een verrassend gerecht, een bijzonder product of een goed glas wijn, maar zeker ook met warme oprechte gastvrijheid. Om dat samen te mogen doen met zo’n fijn team, dat vind ik het mooiste wat er is!”


Onze sous chef Sander

Sander was als kleine jongen altijd al druk bezig met zijn grote hobby, koken en alles wat met eten te maken had. Er ging geen dag voorbij dat hij niet aan het koken was, dus voor hem een logische keuze om van zijn hobby, zijn beroep te maken.

Sander heeft na zijn koksopleiding veel ervaring opgedaan in restaurants op verschillende niveaus. Hij is vastbesloten om samen met Jarno en de rest het van het keukenteam van Restaurant 1487 de gasten te verrassen met mooie producten en vernieuwende gerechten.

“Als gasten met een glimlach terugkijken op een fijne avond bij ons, dat is voor mij het mooiste wat er is. Gedrevenheid, enthousiasme, maar vooral passie voor het vak staat bij ons voorop en dat willen we graag laten zien aan onze gasten. Iedereen moet zich welkom voelen en kunnen genieten van een zorgeloos bezoek aan Restaurant 1487. Dat is waar ik met het team iedere dag weer voor zal gaan!“


Onze assistent-sommelier Safiera

Safiera is geboren en getogen in Arnhem. Na het afronden van haar gastronoom-sommelier studie, heeft ze ervaring opgedaan in een aantal mooie restaurants van hoog culinair niveau.

In de loop der jaren heeft Safiera een grote passie ontwikkeld voor wijn-spijs, maar ook voor alcoholvrije dranken/sappen.

”Alcoholvrij kan net zo mooi zijn als wijn én misschien nog wel mooier. Waar er een tijdje geleden nog een groot taboe heerste op alcoholvrij, is die nu helemaal verdwenen. En dat is terecht! Thee/spijs, sap/spijs, wijn/spijs… Het daagt mij enorm uit om hierin mooie combinaties in te maken. Een fantastische combinatie tussen gerechten en dranken? Om kippenvel van te krijgen!”