Bij Restaurant 1487 draait alles om smaak, gezelligheid en beleving.

Met een klassieke basis en een moderne kookstijl, koken wij graag met producten van Nederlandse bodem. Seizoensgebonden en het liefst van zoveel mogelijk lokale leveranciers.

Koken doen wij graag met pure smaken, door het product te respecteren en tegelijkertijd zoveel mogelijk van uw zintuigen te verrassen.

Chef-kok Teun van Nuland en zijn team kijken er enorm naar uit om voor u te mogen koken!

 

Chefsmenu 1487

4 gangen chefsmenu – €58

Zalmforel ~ varkenswang ~ boerderij eend ~ kweepeer

5 gangen chefsmenu – €68

Zalmforel ~ aardpeer ~ varkenswang ~ boerderij eend ~ kweepeer

6 gangen chefsmenu – €78

Zalmforel ~ pieterman ~ aardpeer ~ varkenswang ~ boerderij eend ~ kweepeer

In ons Chefsmenu houden we graag rekening met uw wensen.
Bijvoorbeeld liever een menu zonder vis, varkensvlees of iets anders?
Geef dit aan bij uw reservering en we houden graag rekening met uw wensen!


Chefsmenu 1487 vegetarisch

4 gangen chefsmenu vegetarisch – €58

Gele biet ~ bloemkool ~ knolselderij ~ kweepeer

5 gangen chefsmenu vegetarisch – €68

Gele biet ~ bloemkool ~ aardpeer ~ knolselderij ~ kweepeer

6 gangen chefsmenu vegetarisch – €78

Gele biet ~ bloemkool ~ aardpeer ~ ravioli ~ knolselderij ~ kweepeer


Bekijk hier onze a la carte
A la carte – Restaurant 1487

Menuwensen

Wij houden graag rekening met uw allergieën en/of (di)eetwensen, gelieve dit bij de reservering te vermelden.
Onze veganistische gasten vragen wij om hun wensen uiterlijk 24 uur van te voren kenbaar te maken.

Voor gezelschappen vanaf 6 personen serveren we een vast 3- ,4-, 5- of 6-gangenmenu, waarbij we met dieetwensen en allergieën rekening houden.