Op vrijdagavond en zaterdagavond serveren wij uitsluitend ons Chefsmenu of Keuze menu.

A la carte

Koude voorgerechten

Zalm – €17

Komkommer | sesam | sjalot

Steak tartaar – €16

Chorizo | paprika | Parmezaan

Eendenham – €17

Walnoot | sinaasappel | yoghurt

Kimchi (V) – €15

Sushi rijst | avocado | cashewnoten

Warme voorgerechten / tussengerechten

Paling – €16

62 graden eidooier | haringkaviaar | beurre blanc

Kwartel – €17

Truffelaardappel | kippenlever | saus van sereh

Asperge (V) – €15

Cevenne-ui | daslook | bergamot

Hoofdgerechten

Zeebaars – €32

Beluga linzen | knolselderij | saus van schaaldieren
Met halve kreeft + €14

Lam – €34

Smokey wortel | Hollandse asperge | jus met Baharat

Maishoen – €29

Pulled chicken | orzo | saus met salie

Arancini (V) – €27

Siciliaanse risotto | Pecorino | gepofte paprika 

Nagerechten

Sinaasappel – €12

Rabarber | meringue | ijs van Thaise basilicum

Framboos – €12

Crème suisse | witte chocolade | ijs van citroenmelisse

Kazen – €16,50

Selectie van onze fromager | kies zelf uw kazen van de wagen

Menuwensen

Wij houden graag rekening met uw allergieën en/of (di)eetwensen, gelieve dit bij de reservering te vermelden. Onze veganistische gasten vragen wij om hun wensen uiterlijk een dag van te voren kenbaar te maken, zo kunnen wij optimaal rekening houden met uw wensen.

Vanaf 7 personen serveren wij uitsluitend een menu per tafel